quantum coaching

 

Quantum Coaching behandelingen hebben als doel te helpen ontspannen en ontstressen. Het lichaam krijgt zo de mogelijkheid om zichzelf te genezen en complete ontspanning komt ten goede van het versnellen van het  genezingsproces. Hoe snel? Afhankelijk van de klacht kan dat 3 maanden, 3 dagen of 3 minuten zijn.  

 Vanuit de holistische visie dat alles met elkaar verbonden is: lichaam, geest, gevoelens, gedachten en verlangens, werkt de behandeling ook op emotioneel en spiritueel gebied. Een klacht wordt bekeken op fysiek niveau, de situatie waarin de klacht zich voordoet, hoe je denkt over je klacht, etc. Het geheel van factoren is van belang voor een betere gezondheid.  

Zoals je hieronder kunt lezen, werk ik met verschillende methoden en gebruik of adviseer wat nodig is om jouw klacht aan te pakken.

 

Quantum Touch

Deze methode versterkt en versnelt het genezende vermogen. Bij een snijwond gaat het lichaam direct aan de slag om de snee te dichten. Je hoeft er niet over na te denken, het gaat automatisch. Zo vinden er dagelijks honderden processen plaats om het lichaam in balans te houden.

De wetenschap heeft aangetoond dat alles uit trilling bestaat. Ook jouw lichaam en zelfs elk orgaan heeft een eigen unieke trilling. Als je gezond bent is alles in evenwicht. Bij ziekte of onbalans wordt de trilling lager. Bij Quantum Touch biedt de behandelaar via de handen een hogere trilling aan. Jouw lichaam weet waar de hogere trilling nodig is en maakt daar dankbaar gebruik van.  

Jij vertelt waar de pijn zit of heen gaat, daar volgen de handen. Door gebruik te maken van ademhalingstechnieken,  aandacht en intentie wordt de plek, het gebied of de emotie behandeld. Jouw gevoel, woorden, plotselinge ingevingen zijn leidend, jij houdt de controle. Healing is altijd zelfgenezing, jij bent de healer!  

Supercharging technieken versterken en versnellen de behandeling. Er kan gewerkt worden met chakra’s, kleuren en symbolen. Je hoeft zelf geen keuze te maken, bij Quantum Coaching wordt de techniek gebruikt wanneer en waar dat nodig is.

 

Quantum Allergy

Deze methode reset verstoringen. Dat kan een intolerantie of allergie zijn voor wat je eet of drinkt, supplementen, medicatie. Waar je mee in aanraking komt: pollen, huisstof, virussen, schoonmaakmiddelen of kleding. Maar ook gedachten: hoe verwerk je een rotopmerking, ga je om met die vervelende collega of vul maar in. Stoffen, gedachten, relaties, geluid, beweging, emoties, overtuigingen kunnen allemaal verstoringen zijn, die jou uit balans brengen.

Weet je welke verstoringen je hebt, of is er al eens onderzoek naar gedaan, dan kunnen we meteen behandelen. Daarnaast heeft Quantum Allergy een testmethode om verstoringen op te sporen. Daarnaast kan ik gebruik maken van Quantum Share, een systeem van verzamelde kennis over klachten en oorzaken, lichaamssystemen, oplossingen en therapieën. 

Een behandeling bestaat uit het balanceren van het lichaam, verstoringen  achterhalen door te testen, lichaam en/of geest leren (resetten) om weer normaal te reageren. Integratie door bijvoorbeeld Quantum Touch of een oormassage en tips om je lichaam in balans te houden.

 

Bij de meeste fysieke en emotionele symptomen verbetert het zelfgenezend vermogen met Quantum Touch of Quantum Allergy. Self Created Health kan helpen als er sprake is van telkens terugkerende klachten. Deze methode van vragen en opdrachten kan gebruikt worden om inzicht te krijgen in emotionele oorzaken achter pijnklachten. Stap voor stap ben je in enkele sessies en thuis bezig met de verwerking en het vrijmaken van deze oorzaken. Ondertussen werk je aan je eigen ontwikkeling.  

 

Behandeling 

Voor de eerste behandeling hebben we contact. We bellen of je komt even langs voor een kort oriënterend gesprek. Voelt het goed en je wilt afspreken, dan ontvang je een intakeformulier dat je ingevuld meeneemt bij de intake (ca. 1 uur). We bespreken de klachten, waarbij ik aanvullende vragen stel. Je maakt kennis met de uitlijntechniek van Quantum Touch. Hiermee helpen we het lichaam om balans te vinden en te ontspannen. 

We bespreken de vervolgbehandelingen. Deze zijn afhankelijk van de klacht en de vooruitgang. Als het lichaam het kan, zal het zichzelf van binnenuit genezen en Quantum Touch versnelt dit proces. 

info en tarieven

Afspraak maken

Dat kan door

te bellen of appen 06-290 15 385

of te mailen naar conny@connybeter.nl

Heb je een afspraak en er komt iets tussen, meldt je dan af. Doe je dit niet dan wordt 50% van het tarief berekend. 

Tarieven

Intake van 60 minuten € 60,00

Behandeling van 60 minuten € 60,00

Behandeling van 30 minuten € 30,00

Momenteel wordt er nog niet vergoed door de zorgverzekeraar, daar wordt echter wel aan gewerkt.  

Diagnose en samenwerking met de arts

Bij deze behandelingen worden er geen condities diagnosticeert, geen middelen voorgeschreven, geen medische handelingen verricht, noch is er bemoeienis met de behandeling van gediplomeerde gezondheidsdeskundigen.

Consulteer voor elke klacht eerst een arts/specialist. Een goede diagnose is belangrijk en eventuele onderzoeken sluiten ook dingen uit.   

Blijf voorgeschreven medicatie gebruiken en voorgeschreven therapieën van behandelende artsen volgen, tenzij deze zelf anders bepalen. Krijg je tijdens een behandeltraject een nieuwe klacht of een reactie, neem dan altijd contact op met je huisarts. Stel een consult niet uit of af.

Stel arts/specialist op de hoogte van behandelingen die je volgt. Indien door jou gewenst werk ik graag samen met arts/specialist.  

Ervaringen
“Een half jaar na mijn scooter ongeluk, niet kunnen werken en veel fysiotherapie, kwam ik terecht bij Conny. Ik liep als een houten plank want alles deed zeer. Al na de eerste behandeling voelde ik me zoveel beter, ik weet niet hoe dat kan. Na de tweede behandeling kon ik gewoon op vakantie. Ik noem het een wonder”. Neil
“Na een knieoperatie waarbij een halve prothese is geplaatst. heb ik naast de gebruikelijke fysiotherapie, Quantum Touch ondergaan. Bij controle in het ziekenhuis bleek mijn genezingsproces veel sneller te gaan dan bij de andere patiënten. Binnen 2 maanden was ik helemaal op de been en kon ik mijn fysiek zware werk weer hervatten”.  Henry
“Onze kat lag met pijn in zijn ogen op een stoel. We mochten niet aan hem komen, dan blies hij. Lopen ging niet. Zijn schoudergewricht leek wel scheef te zitten. Omdat het nog een paar uur duurde voordat de dierenarts tijd had, heeft Conny hem in de tussentijd behandeld. Eenmaal bij de dierenarts stapte meneer vrolijk uit zijn mandje en was er niets meer aan de hand”. Milou